Anmälningsavgift och tävlingsgreenfee

Anmälningsavgift

Varje tävlande ska betala gällande anmälningsavgift för den aktuella tävlingen.. Denna kan anges i tävlingsinformationen på golf.se eller meddelas på annat sätt.

För klubbtävlingar hos Arboga Golfklubb är anmälningsavgiften 150 kr/person, om inget annat anges i tävlingsinformationen på golf.se för den aktuella tävlingen.

Tävlingsgreenfee

Varje tävlande, som inte har fritt spel, då tävlingen spelas, genom sitt medlemskap i Arboga GK eller i klubb som Arboga GK har samarbete med (Fullerö GK och Torshälla GK), ska betala tävlingsgreenfee enligt nedan.

Tävlingsgreenfee om inget annat anges i tävlingsinformationen på golf.se för den aktuella tävlingen:

Alla dagar:           230 kr/person (200kr för medlem i Köpings GK)

Frikort (t ex introduktionskort, greenfeebiljetter) gäller ej som greenfee vid tävlingar.

Uppdaterad: 24 MAR 2018 14:34