Patrics mail 25/6

25 JUN 2020 15:24
Om banarbete fredag morgnar, Golfveckan, Juniorläger, Grönt Kort kurs och medlemsresa 2021
  • Skapad: 25 JUN 2020 15:24

Hej igen medlemmar!

Denna underbara sommardag när ni ligger vid sjön, fikar på verandan eller har kafferast på jobbet måste ni ju ha lite sommarläsning!

Banarbete fredagar
På fredagar har vi nu satt startförbud fram till 07:42 så att banarbetarna ska hinna undan innan spelarna kommer. Då det har varit väldigt högt tryck på banan behöver de ha en dag i veckan då de hinner med att klippa innan spelare kommer ikapp dem. Detta kommer att gälla samtliga fredagar förutom röda dagar.

Rangen stängd ikväll och imorgon bitti
Ikväll, torsdag, stänger rangen för bollplockning och klippning kl.19:00 och öppnar åter imorgon, fredag, kl.08:00.

Golfveckan
Golfveckan blir som sagt av och vi är redan uppe i 600 anmälda spelare. Fredagen är full och de övriga dagarna fyller upp snabbt. Torsdagen har än så länge sparsamt med anmälningar, vilket jag tolkar som ett tecken på att de flesta är oroliga för att åka på däng av vår klubbchef och pro?
Som tidigare nämnts kommer vi självklartatt följa de regler och restriktioner som finns hos FHM och SGF. Detta innebär att alla startar från hål 1 och att det inte blir någon gemensam prisutdelning på kvällen efter avslutad tävling. Då vi har många anmälda ber vi att alla tar sitt eget ansvar genom att hålla avstånd och avstå från att tävla om ni känner av symptom.
Restaurangen kommer fortsatt att erbjuda take away under golfveckan, någotjag varmt kan rekommendera efter en härlig dag på banan.

Juniorläger 29/6-2/7
Fyra dagar fyllda med golf och kul! Lägret består av tre dagars träning och sociala kontakter. Sista dagen spelas klubbkvalet i Teen Cup. Tar man sig vidare därifrån är det sedan ett distriktskval här på Arboga 4/7.Teen Cup kan likställas med SM för 13-16 åringar. De yngre spelar på korthålsbanan.
De mellan 5-12 år tränar 10:00-13:00 varje dag och de mellan 13-21 år kör 10:00-15:00. Kostnaden är 500:- inkl. lunch och mellanmål samtliga dagar.
Anmälan sker till Peter på telefon 070-858 41 38.

Intensivkurs 27-28/6
Känner du någon som är sugen på att börja spela golf? Då ska de gå till Peter för en intensivkurs nu i helgen. Kursen är kl. 10:00-15:00 bägge dagarna och passar gammal som ung! Anmälan sker till Peter på numret ovan.

Medlemsresa
Någon gång i början av 2021 planeras en medlemsresa till en fantastisk golfbana i ett varmt och skönt land.Tanken är att tre instruktörer finns med på resan, två killar och en tjej. Det blir en vecka med sol, bad, utflykter ochsåklart en massa golf!Mer information om destinationen och datum kommer inom kort.

Njut av solen så ses vi på klubben!

Patric Sundlöf
Klubbchef

Nyfiken på golf?

borjaspela.golf.se/

Om Grönt kort

Om Golfäventyret

Fullvärdiga medlemmar spelar fritt också på Torshälla GK och Fullerö GK och för reducerad greenfee på Köpings GK

Vill du köpa eller sälja en spelrätt?
Läs här

Har du inte Grönt kort?
Välkommen ändå!
llt det här kan du göra:

* Självklart fika och äta i restaurangen.
* Träna gratis på puttinggreen och närspelsgreen.
* Träna långa slag på rangen för 20kr per bollhink
* Spela gratis på vår fina korthålsbana.
* Spela pay-and-play på 18-hålsbanan.
* Bo i stugorna.
* Bo i husbil eller husvagn.
* Handla i golfshoppen.

Tänker du köpa golfhäftet?

Köp det helst i vår reception
så får klubben en slant i provision!

För dig som tittar i mobilen:
LISTA ÖVER ALLA SIDOR
Om du ser en uppåtpil nere till höger på skärmen,
klicka där för att komma till toppen av aktuell sida.