Mail 14/7 om Golfveckan

15 JUL 2020 09:59
Styrelsen summerar veckan och tackar alla!
  • Uppdaterad: 15 JUL 2020 09:59

Hej alla medlemmar!

Golfveckan blev en stor succé i år med 791 anmälda deltagare vilket var nästan 200 fler än förra året! Vi vill rikta ett varmt tack till alla som bidragit till att göra veckan så lyckad. Tävlingskommittén har gjort ett fantastiskt arbete med att på kort tid få till fem bra tävlingar. Det har varit tidiga morgnar och sena kvällar och allt detta har gjorts helt ideellt för att medlemmar och gäster ska få tävla på Arboga GK. Vi vill också tacka våra sponsorer; Sparbanken Västra Mälardalen, Landrins Bil, Samuelssons Färg & Designhus, Future Gruppen och Colorama Måleribolaget. Alla gjorde ett fenomenalt jobb på och omkring banan för att krydda sina respektive event. Sedan har vi självklart alla spelarna som deltog. Er glädje och energi spred sig hela veckan ochatmosfären på klubben var underbar. Banpersonalen gjorde ett hästjobb med banan som kunde presenteras i mycket gott skick, Garip och Madde i restaurangen gjorde ett kanonjobb och kanslipersonalen likaså. Ett stort och varmt tack till er alla!

Om ni har någon feedback från veckan tar vi gärna emot den, både vad som var bra och vad vi bör tänka på till nästa år. All feedback är välkommen och skickas till vår vice ordförande Lars-Göran Rådström via mail (ni finner den på klubbens hemsida under styrelse).

--------
Länk till styrelsesidan

Nyfiken på golf?

borjaspela.golf.se/

Om Grönt kort

Om Golfäventyret

Fullvärdiga medlemmar spelar fritt också på Torshälla GK och Fullerö GK och för reducerad greenfee på Köpings GK

Vill du köpa eller sälja en spelrätt?
Läs här

Har du inte Grönt kort?
Välkommen ändå!
llt det här kan du göra:

* Självklart fika och äta i restaurangen.
* Träna gratis på puttinggreen och närspelsgreen.
* Träna långa slag på rangen för 20kr per bollhink
* Spela gratis på vår fina korthålsbana.
* Spela pay-and-play på 18-hålsbanan.
* Bo i stugorna.
* Bo i husbil eller husvagn.
* Handla i golfshoppen.

Tänker du köpa golfhäftet?

Köp det helst i vår reception
så får klubben en slant i provision!

För dig som tittar i mobilen:
LISTA ÖVER ALLA SIDOR
Om du ser en uppåtpil nere till höger på skärmen,
klicka där för att komma till toppen av aktuell sida.