Lars-Görans mail 18/6

22 JUN 2020 14:06
Tack till avgående ordföranden och lite om läget i klubben
  • Skapad: 22 JUN 2020 14:06

Kära medlemmar i Arboga Golfklubb.

Som tidigare meddelats avgick Kjell Bärtzner som ordförande vid styrelsemötet den 8 juni. För att kunna välja ny ordförande krävs enligt klubbens stadgar ett extra insatt årsmöte, vilket är omöjligt under nuvarande coronasituation. Från i våras har jag suttit som vice ordförande i styrelsen och tar nu över uppgiften att leda styrelsens arbete tills en ny ordförande kan väljas.

Jag vill samtidigt passa på att tacka Kjell för ett mycketgott arbete. Han har kunskaper inom de flesta områden, en enorm arbetskapacitet och ett mycket hett engagemang, alltid med klubbens bästa för ögonen. Stort tack!

Nu lite kort om läget i klubben.Trots, eller kanske tack vare corona-eländet, har vi haft ett mycket stort tryck på vår bana som är i ett fantastiskt gott skick. Många har spelat, både medlemmar och ett stortantal green-feegäster. Vi har en mycket stabil ekonomi, många mycket duktiga medarbetare, både anställda och ideellt arbetande. Ingen nämnd, ingen glömd, men jag vill gärna nämna vår nya organisation med en ledningsgrupp beståendeav Patric-klubbchef, Peter-pro och Torbjörn-greenkeeper som tar hand om löpande frågor, inte minst de av praktisk natur.Det känns i skrivande också roligt att tävlandet kan komma igång kring 1 juli och att Golfveckan kan genomföras, dock med vissa restriktioner.

Väl mött på banan!

Hälsningar Lars-Göran Rådström

Vice ordförande

Nyfiken på golf?

borjaspela.golf.se/

Om Grönt kort

Om Golfäventyret

Fullvärdiga medlemmar spelar fritt också på Torshälla GK och Fullerö GK och för reducerad greenfee på Köpings GK

Vill du köpa eller sälja en spelrätt?
Läs här

Har du inte Grönt kort?
Välkommen ändå!
llt det här kan du göra:

* Självklart fika och äta i restaurangen.
* Träna gratis på puttinggreen och närspelsgreen.
* Träna långa slag på rangen för 20kr per bollhink
* Spela gratis på vår fina korthålsbana.
* Spela pay-and-play på 18-hålsbanan.
* Bo i stugorna.
* Bo i husbil eller husvagn.
* Handla i golfshoppen.

Tänker du köpa golfhäftet?

Köp det helst i vår reception
så får klubben en slant i provision!

För dig som tittar i mobilen:
LISTA ÖVER ALLA SIDOR
Om du ser en uppåtpil nere till höger på skärmen,
klicka där för att komma till toppen av aktuell sida.