Anmälningsavgift och tävlingsgreenfee

Anmälningsavgift

Varje tävlande ska betala gällande anmälningsavgift för den aktuella tävlingen.. Denna kan anges i tävlingsinformationen på golf.se eller meddelas på annat sätt.

För klubbtävlingar hos Arboga Golfklubb är anmälningsavgiften 150 kr/person, om inget annat anges i tävlingsinformationen på golf.se för den aktuella tävlingen.

Tävlingsgreenfee

Varje tävlande, som inte har fritt spel, då tävlingen spelas, genom sitt medlemskap i Arboga GK eller i klubb som Arboga GK har samarbete med (Fullerö GK och Torshälla GK), ska betala tävlingsgreenfee enligt nedan.

Tävlingsgreenfee om inget annat anges i tävlingsinformationen på golf.se för den aktuella tävlingen:

Helgfri måndag - fredag:           200 kr/person

Helgdag och lördag - söndag:   225 kr/person

Frikort (t ex introduktionskort, greenfeebiljetter) gäller ej som greenfee vid tävlingar.

Uppdaterad: 24 MAR 2018 14:34

Fullbetalande medlemmar i Arboga GK spelar fritt också på Torshälla GK och Fullerö GK och för halv greenfee på Köpings GK när alla banorna har öppna sommargreener