GOLFHALLEN:

Sport coach är en golfsimulator som man spelar på upp till 4 personer samtidigt, du har 160 banor att välja på bla Kingsbarns, Pebble Beach, Doral blue monster, m.m. och du slår alla slag från driver till putt, du kan träna på chip, pitch, puttning och bunkerslag, är man själv och spelar 18 hål tar det 1 timme, är man 2 personer tar det 2 timmar, 3 personer tar 3 timmar osv.

Skytrak är en golfsimulator som lämpar sig för spel eller träning för en person, du kan spela på 10 av värdens bästa banor tex Bandon dunes , Royal St. George`s, Pinehurst No.2 m.m, du kan även spela närmast hål eller träna på wedgarna i target practice.

Dr putt puttningssimulator spela upp till 4 spelare och spela 6, 9 eller 18 hål. Spela närmast pinnen tävling med olika avstånd och lutningar, väldigt realistisk grafisk återgivning av alla slag. Välj mellan 11 olika greenhastigheter, från ”rya-matta” till över 13 på stimpen.

Rangeträning mot nät. Jobba med svingen och slå mot nät, tillgängliga träningsredskap är Smash bag, golf in sync, helkroppsspegel m.m.

Putting greenen. Där kan du träna på bollstart, teknik och grunder och tillgängliga redskap är puttspegel, puttlaser, plantränare m.m.

Öppet alla dagar 08.00-21.00 eller enligt överenskommelse och ni bokar era tider på bokamera.se eller för sista minuten ringer/SMS:ar ni Peter på 0708/584138.

Uppdaterad: 22 NOV 2018 16:14 Skribent: Lennart Balgård

HEMSIDAN:

SERIESPEL:

BLOGGAR:

BOKNINGSINFO:

KLUBBSAMARBETEN:

Fullbetalande medlemmar i
Arboga GK spelar gratis på
TORSHÄLLA GK
och på
FULLERÖ GK
och för halv greenfee på
KÖPINGS GK
när alla tre banorna har öppna sommargreener.

VÅRA HUVUDSPONSORER:

Köp Golfhäftet