Välkommen till Arboga GK

Arboga Golfklubb startades 1988. 18-hålsbanan  invigdes hösten 1990.  En träningsbana med 6 korthål har tillkommit senare. Idag har vi en toppfin familjevänlig anläggning.

Klubben har bevarat den gamla boendetraditionen från skogs- och lantbruket Haketorp. Vårt klubbhus med kansli/reception och restaurang inryms i det gamla bondehuset. Omklädningsrummen för herrar och damer finns i den gamla drängstugan. I de gamla ekonomibyggnaderna huserar banpersonalen. Där finns också verkstad för vår pro och förvaringsutrymmen för golfvagnar och golfbilar.

Vi på Arboga Golfklubb hälsar våra gäster välkommna till vår fina golfbana och hoppas att ni får en trevlig och upplevelserik dag.

Uppdaterad: 03 JUN 2019 22:05 Skribent: Lennart Balgård