FÖRMÅNLIGT GOLFPAKET!

Treklövern är ett samarbete mellan Arboga GK, Fullerö GK i Västerås och Torshälla GK i Eskilstuna.

Du köper tre rundor golf, en på varje klubb, för 1 200 kr. Lunch ingår. Hela beloppet betalas på den klubb där du börjar spela och du får i samband med köpet ett kvitto att visa upp när du spelar de andra banorna.

Spela på Arbogas fina skogs och parkbana, luncha i restaurangen i klubbhuset och upplev sedan gärna den medeltida staden Arboga, en gång centrum i Svea rike. Staden är värd för flera stora arrangemang som de välbesökta medeltidsdagarna i augusti och Jädersbruksdagarna i september. Läs på arboga.se för att se mer som kan kombineras med golfspel på en naturskön bana med utmanande greenområden. Eller ring så hjälper vi dig.

Uppdaterad: 18 MAR 2019 19:55 Skribent: Lennart Balgård