Västmanlandsserier

Västmanlandsserierna 2019

Västmanlandsserierna arrangeras av Västmanlands Läns golfdistriktsförbund (VGDF). Tävlingsformen är slagspel för herrar, damer och juniorer både individuellt och som klubblag.

H40 och H50 hanteras av Herrkommittéen.
H60 och H70 hanteras av Veteransektionen.
D(H), D(V) och D70 hanteras av Damkommittéen.
P&F hanteras av Juniorkommittéen.

Spelprogram för alla serier

H60

Lagledare:
Bo Reinoldsson, This is a mailto link
Björn von Walden, This is a mailto link

Tävlingsbestämmelser (publiceras i mars)

H70

Lagledare:

Roger Blomqvist ,  This is a mailto link

H70 tävlingarna spelas från röd tee som  slaggolf  på 10 olika banor i Västmanland. Vårt lag ska bestå av 6 deltagare. Totalt deltar 13 olika klubbar. De 4 bästa scorerna i laget summeras och räknas in i klubbens lagresultat vid varje speltillfälle. Det innebär att får man en dålig runda så fixar säkert  någon av de andra i laget lite bra scorer som kan räknas.

Startavgiften är 140 kr (ingen greenfee tillkommer) per speltillfälle varav 40kr går till priser. Det är bra priser att spela om, och dessutom får vi ju spela på många fina banor för en billig avgift.

Berättigad  till spel är du som fyllt 70 eller fyller det i år och som har 28.0 eller lägre  i handicap och har tävlingshandicap.

Anmälan gör du via mail till This is a mailto link .eller med telefon till lagledaren enligt nedan. Sista  anmälningstid är onsdag 16.00 före varje tävling. Du kan alltså göra anmälan  långt i förväg. Däremot kommer inte några anmälningslistor att anslås i år så  kontrollera spelsprogrammet enligt länken ovan och skriv ner den i din  kalender.

Laget tas ut i anmälningsordning utom de 3 bästa  från föregående tävling, som
är direktkvalificerade om de anmält sig.

Tävlingsbestämmelser (publiceras i mars)

Uppdaterad: 01 FEB 2019 16:32 Skribent: Lennart Balgård

HEMSIDAN:

BOKNINGSINFO:

BLOGGAR, INSTA, FB:

KLUBBSAMARBETEN:

Fullbetalande medlemmar i
Arboga GK spelar gratis på
TORSHÄLLA GK
och på
FULLERÖ GK
och för halv greenfee på
KÖPINGS GK
när alla tre banorna har öppna sommargreener.

VÅRA HUVUDSPONSORER:

Bli föreningsfadder: