Sommartävlingar 2019

Sommartävlingarna hittar du via sidan "Hemmatävlingar"
eller via Min Golf

Ställningen  i sommartouren ser du numera i Min Golf . När du hittat tävlingen väljer  du "Order of Merit" och "Rondresultat".

Direktlänkar för ställning efter 11/9:

Herrar                      Damer

Inför sista tävlingen den 18 september är de jämt i toppen för både herrar och damer!

Under tabellerna finns lister som du drar åt höger för att se alla kolumner åt höger.

I varje rond får de 20 bästa herrarna poäng mellan 20 och 1 och de 10 bästa damerna poäng mellan 10 och 1. Övriga deltagare får 1 poäng.

När tourerna är färdigspelade summeras de 11 (= 70% av 16) bästa resultaten för varje spelare. Priser delas ut vid sommaravslutningen 25/9.

För varje månad koras också månadsvinnare i herr- och damklasserna.

Birdielista efter 11 september:

Alla som är med på listan får spela Birdietävlingen 20/9 och tävla om den Gröna Kavajen. Tävlingsavgift 0 kr.

Tävlingsprogram sommaren 2019:

Ladda ner som pdf

Uppdaterad: 10 SEP 2019 12:21 Skribent: Lennart Balgård

FÖRMÅNLIGT ERBJUDANDE:

Köp paket med greenfee + lunch på Arboga GK,  Torshälla GK och Fullerö GK Välj själv när du spelar under säsongen 2019.