Veteranstyrelsen 31 juli

08 AUG 2019 12:11
Rapport från senaste mötet.
  • Uppdaterad: 08 AUG 2019 12:11

Info från veteranstyrelsen 31/7:

- Frågan om en andra bussresa diskuterades igen. Vi beslutade att inte arrangera någon mer bussresa i år. Motivet är att det blir för mycket med 2 bussresor och 4 utbytestävlingar med Torshälla och Fullerö.  En andra bussresa skulle också behövt vara sent i september (med risk för dåligt väder) för att inte krocka med andra tävlingar. Till nästa säsong ifrågasätter styrelsen om vi ska fortsätta med utbytestävlingarna. Det får bestämmas på årsmötet.

- Även vid kommande månadsavslutning 28/8 kommer startavgiften att vara 50kr för spel+lunch. Spelsättet blir Parspel Irish Greensome där datorn bestämmer paren. Senaste anmälningstiden blir dagen före, inte två dagar före som vi hade sist.

- Nästa styrelsemöte blir 11 september. ("nine-eleven...")

Om du har frågor, eller något som du tycker styrelsen borde diskutera, så hör av dig till någon i styrelsen!

Veteranstyrelsen / Lennart Balgård ordf, Lennart Dellestrand vice ordf, Anki Andersson sekr, Ingalill Olsen Jinnestrand vice sekr, Lars G Wik kassör

Fullbetalande medlemmar i Arboga GK spelar fritt också på Torshälla GK och Fullerö GK och för halv greenfee på Köpings GK när alla banorna har öppna sommargreener