H70 slagspel

H70

Lagledare:

Roger Blomqvist ,  This is a mailto link

Läs om Anmälda klubbar, Tävlingsprogram, Spelprogram och Resultat genom att gå till  Västmanlands Golfdistriktsförbund (VGDF)  och sedan välja "Tävling" och "Västmanlandsserien".

H70 tävlingarna spelas från röd tee som  slaggolf  på 10 olika banor i  Västmanland. Vårt lag ska bestå av 6 deltagare. Totalt deltar 13 olika klubbar.  De 4 bästa scorerna i laget summeras och räknas in i klubbens lagresultat vid  varje speltillfälle. Det innebär att får man en dålig runda så fixar säkert  någon av de andra i laget lite bra scorer som kan räknas.

Startavgiften är 140 kr (ingen greenfee tillkommer) per speltillfälle varav 40kr  går till priser. Det är bra priser att spela om, och dessutom får vi ju spela på  många fina banor för en billig avgift.

Berättigad  till spel är du som fyllt 70 eller fyller det i år och som har 28.0 eller lägre  i handicap och har tävlingshandicap.

Anmälan gör du via mail till This is a mailto link .eller med telefon till lagledaren enligt nedan. Sista  anmälningstid är onsdag 16.00 före varje tävling. Du kan alltså göra anmälan  långt i förväg. Däremot kommer inte några anmälningslistor att anslås i år så  kontrollera spelschemat enligt länken nedan och skriv ner den i din  kalender.

Laget tas ut i anmälningsordning utom de 3 bästa  från föregående tävling, som är direktkvalificerade om de anmält sig.

Ladda hem aktuellt spelschema som pdf

Spelschema före seriernas början:

Uppdaterad: 25 APR 2018 07:21

Tel: +46589-70100