Buss till Sollentuna GK 27/9

12 SEP 2019 21:29
Häng med på höstens trivseltripp och spela Sollentuna GK fredagen den 27/9.
  • Skapad: 12 SEP 2019 21:29

Vi åker buss från långtidsparkeringen bakom Arboga station kl 07.00 och beräknas vara tillbaka till Arboga ca 19.00.

På plats spelar vi en Bästboll 4-manna lag och vi räknar dom 2 bästa resultaten per hål, vi har även en singeltävling för bästa kille/tjej netto.

Efter rundan och prisutdelningen kommer Patrik Skoog klubbchef och Pga pro att berätta om klubben och hur dom jobbar i en storstadsregion.

Då finns det även tid för egenträning och umgås lite.

Det kostar 650:- per person att åka med inklusive buss, greenfee, lunch, polett på rangen samt bra prisbord ( bara greenfeen är 600:- så det är ett kanon pris :) ).

Behöver någon golfbil så bokar ni den själva via Sollentunas kansli på ‭08-594 709 90‬

Anmäl er på This is a mailto link med namn och golf-id.

Sen är tävlingsledaren mutbar om ni har några önskemål om lagen i bästbollen.

FÖRMÅNLIGT ERBJUDANDE:

Köp paket med greenfee + lunch på Arboga GK,  Torshälla GK och Fullerö GK Välj själv när du spelar under säsongen 2019.