Foto: Christer Nyström Pter lär ut golf

Peter Thelin PGA Professional

Peter Thelin, PGA Professionals är ansvarig för utbildning och kurser med mera. Peter har lång och gedigen erfarenhet inom Golf. Han är känd för att vara duktig på att lära ut och kan naturligtvis det mesta om golfspel.
När du vill ha professionell hjälp med ditt golfspel rekommenderas en kontakt med Peter! Utbildning som han kan erbjuda är lektioner, kurser, juniorträning, knatte-träning och elitträning.

Tycker du att du behöver ha nya grepp, skaft, klubbor eller är i behov av  reparationer, Ja då står han också gärna till tjänst. Han kan fixa det mesta som har att göra med golfklubbor och verkstad.

Och Peter ansvarar ocså

Väl mött hälsar
Peter Thelin
Club Professional Pga Sweden

Tel/SMS: 070 858 41 38

Email: This is a mailto link

Läs om PGA

Uppdaterad: 25 APR 2018 06:55 Skribent: Christer Nyström

FÖRMÅNLIGT ERBJUDANDE:

Köp paket med greenfee + lunch på Arboga GK,  Torshälla GK och Fullerö GK Välj själv när du spelar under säsongen 2019.