Hoppa till sidans innehåll

Välkommen Patric!

18 SEP 2019 12:26
I december börjar vår nye klubbchef Patric Sundlöf. Läs hur han presenterar sig själv.
  • Uppdaterad: 18 SEP 2019 12:26

Mitt namn är Patric Sundlöf. Det är jag som fått den stora äran och glädjen att tillträda den nyinrättade posten som klubbchef på vackra Arboga GK. 

Jag är från Tullinge, en liten ort söder om Stockholm. Där har jag växt upp med mina tre yngre bröder och mina föräldrar. Det var där, på Botkyrka GK, som jag började min golfresa när jag var sju år. Som junior tävlade jag flitigt runtom i Sverige och även för juniorlandslaget i Europa. Efter tre år på golfgymnasiet i Uppsala åkte jag över Atlanten till USA för att studera på universitet där och spela golf för skolans lag. Efter två år på lilla Shorter University flyttade jag till det betydligt större Eastern Kentucky University, där jag tävlade mot spelare som Jon Rahm, Tony Finau och David Lipsky. I maj 2015 tog jag min kandidatexamen i business administration och flyttade hem till Sverige där jag spelat som professionell sedan dess. 

De två senaste åren har jag även jobbat som Pro och platschef på två olika destinationer med Golf Plaisir. Där har jag fått chansen att träffa många nya människor och jag har upptäckt en passion för att hjälpa andra till en riktigt härlig och minnesvärd upplevelse. Detta är något jag nu tar med mig och vill vidareutveckla på Arboga GK. 

Golfen har alltid legat mig varmt om hjärtat och den har gett många oförglömliga minnen. Att idag få chansen att jobba med och ge tillbaka till idrotten som format stora delar av den jag är idag är en fantastisk möjlighet. Det är en dröm att få jobba med det jag brinner för.

Jag ser fram emot att träffa er alla på klubben!

Patric Sundlöf

Skribent: Lennart Balgård
Epost: This is a mailto link

 

 

 VÅR HUVUDSPONSOR:

 

 

 

BLI MEDLEM I VÅR KLUBB:
 

Fullbetalande medlemmar i Arboga GK spelar fritt också på Torshälla GK och Fullerö GK och för halv greenfee på Köpings GK

  

 

BLI FÖRENINGSFADDER SÅ FÅR KLUBBEN PENGAR FRÅN SVENSKA SPEL:

Postadress:
Arboga GK - Golf
Haketorp 530
73291 Arboga

Besöksadress:
Haketorp 530
73291 Arboga

Kontakt:
Tel: +4658970100
E-post: This is a mailto link

Se all info