Tack för en lyckad Golfvecka!

13 JUL 2019 13:51
Styrelsen tackar alla som bidrog till en lyckad Golfvecka.
  • Uppdaterad: 13 JUL 2019 13:51

TACK!

Golfveckan 2019 är över. Tack till alla deltagare, funktionärer och sponsorer som gör det möjligt att arrangera detta evenemang. Att vädret dessutom stod oss bi är ett extra plus.

Särskilt tack vill vi rikta till banpersonalen som skapat en utmärkt bana att spela golf på. Både för den mer avancerade som för amatören.

En särskilt lycklig deltagare är Joakim Englund som gjorde HIO två dagar i rad. Grattis!

Golfveckan avslutades på fredag kväll med en liten avslutningsfest för lite fler än trettio personer som avnjöt en måltid där huvudrätten bestod av kalvytterfilé med rödvinsreduktion, chilismör och potatisgratäng. Tack Mats med personal för en mycket njutbar middag. Underhållningen svarade musikgruppen danzant från Köping för och ett musikkryss testade gästernas musikkunskaper. Hans Hedin klarade sig bäst. Hans hade alla rätt.

Senare på kvällen fortsatte sammankomsten in på småtimmarna med mingel och musik som krögaren anordnade. Mats gav också prov på sina eminenta egenskaper som sångare. Kanske idol nästa?

Reportage och bilder från golfveckan kommer att redovisas på annan plats.

Nästa begivenhet på golfklubben är SM för klubblag div 2 som går av stapeln 19-20 juli. Förberedelserna är i full gång. Det blir fin golf och säkert spännande tävlingar. Kom gärna och heja på Arbogas lag. Vi vill upp i div 1 !

2019-07-13

Skribent: Kjell Bärtzner