Styrelsebeslut 4/3 och 8/4

21 APR 2019 11:47
Här kan du se några av de beslut som klubbens styrelse tog vid sina senaste möten.
  • Uppdaterad: 21 APR 2019 11:47

Beslut  i klubbstyrelsen 4 mars 2019:

• Greenfeelistan för 2019 antogs.
    Jämfört med tidigare år så får vissa kategorier höjd ordinarie greenfee, kategorin "äkta makar" tas bort och en ny rabatt införs för seniorer vid start från  kl 14:00 på helgfria vardagar. Det är också tydliggjort att rabatter inte får "staplas" på varann. Bara en rabatt i taget får tillämpas. Se sidan Greenfee 2019.

• Lokala regler för 2019 antogs.
    Texten är anpassad till de nya golfreglerna men inga andra ändringar har gjorts. Se sidan Lokala regler 2019.

• Gula och röda pliktområden behålles på banan som tidigare.

Beslut i klubbstyrelsen 8 april 2019:

• Lokala ordningsföreskrifter för 2019 antogs.
    Texten är ändrad på två punkter:

Punkt 2 om avbokning:
    För att så många som möjligt ska kunna spela på banan införs nya regler mot att utebli från bokad tid utan att ha avbokat i tid. Se sidan Ordningsföreskrifter

Punkt 11 om bunkerkrattan:
    Den tidigare regeln att skaftet skulle ligga i spelriktningen ändras nu till att skaftet ska ligga tvärs hålets spelriktning. Detta minskar sannolikheten att bollen stannar mot krattans tänder.

• Avståndsskyltar mm på rangen ska förnyas. Greenkeepern fick i uppdrag att fortsätta dialogen med en leverantör om utformningen.

FÖRMÅNLIGT ERBJUDANDE:

Köp paket med greenfee + lunch på Arboga GK,  Torshälla GK och Fullerö GK Välj själv när du spelar under säsongen 2019.