Så här gick det på Golfveckan

16 JUL 2019 10:24
Läs om alla vinnare. Och om veckans 3 HIO!
  • Uppdaterad: 16 JUL 2019 10:24

En lyckad Golfvecka!

Perfekt golfväder och en bana i toppskick.

Det gjordes 3 Hole-in-One varav 2 av samma person, Joakim Englund, en makalös prestation. Det första gjordes under onsdagens tävling som sponsrades av Samuelssons Måleri och det andra dagen efter då Elite Hotel var sponsor.

Vår huvudsponsor Sparbanken Västra Mälardalen stod för måndagens tävling. Då blev Jan-Olov Gustafsson och Benny Olsson vinnare samt Maud och Reine Bojar vinnare i resp klass.

tisdagen hade vi besök av Golfresan on Tour, Jan-Olov Gustafsson och Kerstin Pettersson vann resan. Då gjordes också en HIO av Håkan Södergran från Enköpings GK.

Onsdagens tävling blev Nicklas Liljehammar och Peter Rickard vinnare samt Anders och Mårten Winther  vinnare i resp klass.

Vinnare herr- och damklass i torsdagens tävling blev Joakim Englund samt Ylva Martinsson. Två scratch-priser herr/dam gick till Peter Thelin och Jenny Käll.

Måleribolaget Colorama var sponsor för fredagstävlingen. Där vann Stefan Pettersson, Jens Pettersson, Jacob Jonsson, Kalle Öberg i A-klassen samt Eric Franzén, Gunnar Franzén, Martin Franzén, Klas Ferbe i B-klassen.

/Ulla-Britt

Skribent: Ulla-Britt