Klubbstyrelsen 10/6

02 JUL 2019 12:32
Se vad styrelsen beslutade vid senaste mötet.
  • Uppdaterad: 02 JUL 2019 12:47

Beslut i klubbstyrelsen 10 juni 2019:

• Styrelsen beslutar att paragolfare som inte är aktiva medlemmar i klubben ska betala en avgift om 500kr för deltagande i paragolfaktiviteter under året.
  • Angående Jens Lekströms motion om utbyggnad av veranda till restaurangen beslutades att ordföranden tar kontakt med Rolf Almersson och för dialog om kostnadsförslag.
  • Angående tee 42 beslutades att installera en större matta, 6.3x6.3m, på hål 1 för test och utvärdering. Kostnaden beräknas till 20.000 per hål.
  • Styrelsen informerar om att alla informationstavlor får användas för all sorts information gällande klubb- och kommitteeaktiviteter.

Beslut i klubbstyrelsen 6 maj 2019:

• Det ska krävas ETH (Exakt tävlingshandikapp) för att få ta del av prisbord under Golfveckan.

• Ny policy införs som innebär att det inte får erbjudas alkoholhaltiga drycker längs banan under klubbtävlingar, utan det får enbart ske inom restaurangens gränser.

• Nya golfregler gör att det kan bli farligt spel in mot green på hål sju. Torbjörn ska införa någon typ av lämpligt varningssystem.

• Torbjörn visade förslag på hur större mattor skulle kunna göra tee 42 mer inbjudande. Eventuell kostnad att inför liknande på vår bana ska utredas.

• Hålvärdslistan ska tas bort från hemsidan med anledning av GDPR regler. Torbjörn fick i uppdrag att i fortsättningen ansvara för  hålvärdslistan.

Beslut i klubbstyrelsen 8 april 2019:

• Lokala ordningsföreskrifter för 2019 antogs.
    Texten är ändrad på två punkter:

Punkt 2 om avbokning:
    För att så många som möjligt ska kunna spela på banan införs nya regler mot att utebli från bokad tid utan att ha avbokat i tid. Se sidan Ordningsföreskrifter

Punkt 11 om bunkerkrattan:
    Den tidigare regeln att skaftet skulle ligga i spelriktningen ändras nu till att skaftet ska ligga tvärs hålets spelriktning. Detta minskar sannolikheten att bollen stannar mot krattans tänder.

• Avståndsskyltar mm på rangen ska förnyas. Greenkeepern fick i uppdrag att fortsätta dialogen med en leverantör om utformningen.

Beslut  i klubbstyrelsen 4 mars 2019:

• Greenfeelistan för 2019 antogs.
    Jämfört med tidigare år så får vissa kategorier höjd ordinarie greenfee, kategorin "äkta makar" tas bort och en ny rabatt införs för seniorer vid start från  kl 14:00 på helgfria vardagar. Det är också tydliggjort att rabatter inte får "staplas" på varann. Bara en rabatt i taget får tillämpas. Se sidan Greenfee 2019.

• Lokala regler för 2019 antogs.
    Texten är anpassad till de nya golfreglerna men inga andra ändringar har gjorts. Se sidan Lokala regler 2019.

• Gula och röda pliktområden behålles på banan som tidigare.