Kan vi hjälpas åt?

02 JUL 2019 16:40
Om vi hjälps åt kan Haketorp bli jättefint! Har du tid och lust att vara med och jobba lite med praktiska sysslor på vår klubb?.
  • Uppdaterad: 08 JUL 2019 18:59

Just nu behöver "Torsdagsgänget" fler aktiva som kan hjälpa till med olika sysslor på banan efter instruktioner från greenkeepern Torbjörn. Man träffas varje torsdagsmorgon kl 8:00 vid maskinhallen och håller på ca 2 timmar. Ibland går man sedan en 9-hålsrunda. Klubben bjuder på lunchkupong.

Vill du vara med så kan du bara komma en torsdagmorgon kl 8:00.
Kontakta Ove Eriksson på tfn 070 483 04 41 om du vill veta mer.

---------------------------

Greenkeepern Torbjörn har också ansvaret för Hålvärdarna som sköter småjobb på ett hål. Som hålvärd kommer man överens med Torbjörn om vad som behöver göras och väljer sen själv när man vill göra det. Det går förstås att vara två som jobbar tillsammans på ett hål.
Kontakta Torbjörn på mail This is a mailto link eller tfn 0589-70100, val 4 för mer info.

---------------------------

Det finns också en Blomgrupp som ser till att det finns fina planteringar runt klubbhuset och på andra ställen.
Kontakta Barbro Engström på tfn 070 844 95 89
om du vill veta mer.

FÖRMÅNLIGT ERBJUDANDE:

Köp paket med greenfee + lunch på Arboga GK,  Torshälla GK och Fullerö GK Välj själv när du spelar under säsongen 2019.