Inbjudan till Treklöver-tävlingarna

07 MAJ 2019 12:16
Boka in 26/5, 16/6 och 24/8 för vår årliga singel- och lagtävling Treklövern mot Fullerö och Torshälla.
  • Uppdaterad: 07 MAJ 2019 12:16

Treklövern

Nu är det dags att boka in tre datum för deltagande i vår årliga singel och lagtävling Treklövern som är tillsammans med Fullerö GK, Arboga GK och Torshälla GK

Speldagar: Deltävling 1: Söndagen 26/5 Torshälla GK

Deltävling 2: Söndagen 16/6 Arboga GK

Deltävling 3: Lördagen 24/8 Fullerö GK

Spelform: Singeltävling med handicap för fullbetalande medlemmar i Torshälla GK, Fullerö GK, Arboga GK. Efter första omgången fastställs Hcp-gränser för de tre klasserna. Man spelar i samma klass hela vägen som man börjar i även om man höjer eller sänker sig.

Resultat kommer att räknas ut i respektive deltävling samt sammanlagt där de 2 bästa ronderna räknas.

Tävlingen är dessutom en lagtävling mellan klubbarna där de 10 bästa sammanlagda nettoresultaten bildar klubbens resultat.

OBS! EGA Exakt Tävlingshandicap krävs för att tas med i resultatlista och erhålla pris.

Klasser: 3 lika stora klasser vid första deltävlingen och vi spelar slaggolfsamt en juniorklass.
Max deltagare:
150 spelare totalt. Vid överanmälan gäller i första hand att 50 spelare från respektive klubb har företräde, därefter gäller anmälningsordning.

Anmälan: Via min Golf eller Terminal till respektive klubb.

Startavgift: 100 kr/ deltävling det betalas vid varje tillfälle.

Priser: Pris till de 5 första i respektive klass vid varje deltävling. Stort prisbord avslutningsdagen. Hela startavgiften går oavkortat till priser.

Vinnande klubb i lagtävlingen erhåller inteckning i Vandringspris.

Observera att anmälan är bindande efter anmälningstidens utgång. Vid avanmälan efter lottning, utan giltig anledning, debiteras spelaren halva startavgiften. Vid utebliven start, utan giltig anledning, debiteras spelaren med gällande startavgift.

Välkommen önskar Torshälla GK Fullerö GK Arboga GK

------------------------

Arboga vann 2018!

FÖRMÅNLIGT ERBJUDANDE:

Köp paket med greenfee + lunch på Arboga GK,  Torshälla GK och Fullerö GK Välj själv när du spelar under säsongen 2019.