Resultat från Herrgolfens deltävling 9

13 AUG 2019 13:20
Vinnare av herrgolfens deltävling 9 blev Björn Skantz med fina 69 slag! Nästa deltävling spelas torsdagen den 15 augusti och då spelar vi 18 hål från tee 59.
  • Uppdaterad: 13 AUG 2019 14:48

Torsdagens herrgolf spelades över 18 hål från tee 50. Det var 24 st som var med och spelade torsdagens tävling, vilket är kul att så många kommer och spelar!
I år så har vi ändrat lite på resultaträkningen där vi har infört en dynamisk resultattabell som är beroende på antalet deltagare. Alla för därmed poäng i respektive deltävling och där man sen får man räknar de 7 bästa resultaten som man tar med sig i i finaltävlingen.
Sammanställningen efter 8 deltävlingar kan ni se genom att klicka på länken, sammanställning.
För er som inte vet så är herrgolfen även registrerad som en SISU grupp inom Arboga GK vilket gör att vi förutom golftävlingen också har en SISU aktivetet ihop med varje deltävling. Denna vecka var uppgiften att räkna antal puttar och sen redovisa dessa på scorekortet.

För mer information om deltävlingen gå in på herrgolfens sida.

Resultaten från deltävlingen:
Golftävling 18hål:

Placering Namn SHCP Resultat
1. Björn Skantz 5 69
2. Ken Gustafsson 2 70
3. Nicklas Liljehammar 2 71

SISU Aktivitet:

Deltävlingens SISU aktivitet var att räkna antal puttar:

Skribent: Håkan Dahl

FÖRMÅNLIGT ERBJUDANDE:

Köp paket med greenfee + lunch på Arboga GK,  Torshälla GK och Fullerö GK Välj själv när du spelar under säsongen 2019.