Resultat från Herrgolfens deltävling 8

06 AUG 2019 13:20
Vinnare av herrgolfens deltävling 8 blev Johan Lindblom med fantastiska 65 slag!! Nästa deltävling spelas torsdagen den 8 augusti och då spelar vi 18 hål från tee 50.
  • Uppdaterad: 06 AUG 2019 13:26

Torsdagens herrgolf spelades över 18 hål från tee 59. Det var 28 st som var med och spelade torsdagens tävling, vilket är kul att så många kommer och spelar!
I år så har vi ändrat lite på resultaträkningen där vi har infört en dynamisk resultattabell som är beroende på antalet deltagare. Alla för därmed poäng i respektive deltävling och där man sen får man räknar de 7 bästa resultaten som man tar med sig i i finaltävlingen.
Sammanställningen efter 8 deltävlingar kan ni se genom att klicka på länken, sammanställning.
För er som inte vet så är herrgolfen även registrerad som en SISU grupp inom Arboga GK vilket gör att vi förutom golftävlingen också har en SISU aktivetet ihop med varje deltävling. Denna vecka var uppgiften att räkna antal greenträffar och sen redovisa dessa på scorekortet.

För mer information om deltävlingen gå in på herrgolfens sida.

Resultaten från deltävlingen:
Golftävling 18hål:

Placering Namn SHCP Resultat
1. Johan Lindblom 14 65
2. Jens Martinsson 7 67
3. Ken Gustafsson 8 69

SISU Aktivitet:

Deltävlingens SISU aktivitet var att räkna antal greenträffar:

Skribent: Håkan Dahl

Fullbetalande medlemmar i Arboga GK spelar fritt också på Torshälla GK och Fullerö GK och för halv greenfee på Köpings GK när alla banorna har öppna sommargreener