Resultat från Herrgolfens deltävling 3

26 MAJ 2019 20:20
Vinnare av herrgolfens deltävling 3 blev Janek Edin med 75 slag. Nu tar Herrgolfen uppehåll i 2 veckor och nästa deltävling spelas torsdagen den 13 juni och då spelar vi 18 hål från tee 50.
  • Uppdaterad: 27 MAJ 2019 11:02

Torsdagens herrgolf spelades över 18 hål från tee 59. Det var 28 st som var med och spelade torsdagens tävling.
I år så har vi ändrat lite på resultaträkningen där vi har infört en dynamisk resultattabell som är beroende på antalet deltagare. Alla för därmed poäng i respektive deltävling och där man sen får man räknar de 7 bästa resultaten som man tar med sig i i finaltävlingen.
Sammanställningen efter 3 deltävlingar kan ni se genom att klicka på länken, sammanställning.
För er som inte vet så är herrgolfen även registrerad som en SISU grupp inom Arboga GK vilket gör att vi förutom golftävlingen också har en SISU aktivetet ihop med varje deltävling. Denna vecka var uppgiften att räkna antal puttar och sen redovisa dessa på scorekortet.

För mer information om deltävlingen gå in på herrgolfens sida.

Resultaten från deltävlingen:
Golftävling 18hål:

Placering Namn SHCP Resultat
1. Janek Edin 10 75
2. Daniel Nilsson 5 76 SHCP
3. Håkan Dahl 8 76 S9

SISU Aktivitet:

Deltävlingens SISU aktivitet var att räkna antal puttar:

Skribent: Håkan Dahl

EXTERNA LÄNKAR:

KLUBBSAMARBETEN:

Fullbetalande medlemmar i
Arboga GK spelar gratis på
TORSHÄLLA GK
och på
FULLERÖ GK
och för halv greenfee på
KÖPINGS GK
när banorna har öppna sommargreener.

VÅRA HUVUDSPONSORER:

Bli föreningsfadder: