Resultat från Herrgolfens deltävling 1

14 MAJ 2019 07:00
Vinnare av herrgolfens deltävling 1 blev Christer Nyström med fina 34 slag. Nästa deltävling spelas torsdagen den 16 maj och då spelar vi 18 hål från tee 59.
  • Uppdaterad: 14 MAJ 2019 06:52

Så var årets herrgolf igång!
Torsdagens herrgolf spelades över 9 hål från tee 59. Det var 29 st som var med och spelade torsdagens tävling, vilket var jättekul.
I år så har vi ändrat lite på resultaträkningen där vi har infört en dynamisk resultattabell som är beroende på antalet deltagare. Alla för därmed poäng i respektive deltävling och där man sen får man räknar de 7 bästa resultaten som man tar med sig i i finaltävlingen. Resultattabellen för deltävling 1 blev enligt länken, resultattabell.

För er som inte vet så är herrgolfen även registrerad som en SISU grupp inom Arboga GK vilket gör att vi förutom golftävlingen också har en SISU aktivetet ihop med varje deltävling. Denna vecka var uppgiften att räkna antal fairwayträffar och sen redovisa dessa på scorekortet.

För mer information om deltävlingen gå in på herrgolfens sida.

Resultaten från deltävlingen:
Golftävling 9hål:

Placering Namn SHCP Resultat
1. Christer Nyström 15 34
2. Mårten Blomkvist 6 35 SHCP
3. Tobias Jansson 13 35

SISU Aktivitet:

Deltävlingens SISU aktivitet var att räkna antal fairwayträffar:

Skribent: Håkan Dahl

FÖRMÅNLIGT ERBJUDANDE:

Köp paket med greenfee + lunch på Arboga GK,  Torshälla GK och Fullerö GK Välj själv när du spelar under säsongen 2019.