Resultat från Herrgolfens deltävling 13

11 SEP 2019 06:45
Vinnare av herrgolfens deltävling 13 blev Kenneth Nilsson med fina 36 slag! Nästa tävling är avslutningen för Herrgolfen och den spelas söndagen den 22 september och då spelar vi 18 hål från tee 59.
  • Uppdaterad: 11 SEP 2019 06:37

Torsdagens herrgolf spelades över 9 hål från tee 59. Det var 16 st som var med och spelade torsdagens tävling, vilket är kul att så många kommer och spelar!
I år så har vi ändrat lite på resultaträkningen där vi har infört en dynamisk resultattabell som är beroende på antalet deltagare. Alla för därmed poäng i respektive deltävling och där man sen får man räknar de 7 bästa resultaten som man tar med sig i i finaltävlingen.
Sammanställningen efter 13 deltävlingar kan ni se genom att klicka på länken, sammanställning.
För er som inte vet så är herrgolfen även registrerad som en SISU grupp inom Arboga GK vilket gör att vi förutom golftävlingen också har en SISU aktivetet ihop med varje deltävling.

För mer information om deltävlingen gå in på herrgolfens sida.

Resultaten från deltävlingen:
Golftävling 9hål:

Placering Namn SHCP Resultat
1. Kenneth Nilsson 12 36
2. Jens Lekström 7 37 SHCP
3. Lukas Gustafsson 8 37

SISU Aktivitet:

Deltävlingens SISU aktivitet var att räkna antal fairwayträffar:

Skribent: Håkan Dahl

FÖRMÅNLIGT ERBJUDANDE:

Köp paket med greenfee + lunch på Arboga GK,  Torshälla GK och Fullerö GK Välj själv när du spelar under säsongen 2019.