Resultat från Herrgolfens deltävling 10

16 AUG 2019 10:45
Vinnare av herrgolfens deltävling 10 blev Janek Edin med fina 68 slag! Nästa deltävling spelas torsdagen den 22 augusti och då spelar vi 18 hål från tee 59.
  • Uppdaterad: 16 AUG 2019 10:42

Torsdagens herrgolf spelades över 18 hål från tee 59. Det var 24 st som var med och spelade torsdagens tävling, vilket är kul att så många kommer och spelar!
I år så har vi ändrat lite på resultaträkningen där vi har infört en dynamisk resultattabell som är beroende på antalet deltagare. Alla för därmed poäng i respektive deltävling och där man sen får man räknar de 7 bästa resultaten som man tar med sig i i finaltävlingen.
Sammanställningen efter 10 deltävlingar kan ni se genom att klicka på länken, sammanställning.
För er som inte vet så är herrgolfen även registrerad som en SISU grupp inom Arboga GK vilket gör att vi förutom golftävlingen också har en SISU aktivetet ihop med varje deltävling. Denna vecka var uppgiften att räkna antal fairwayträffar och sen redovisa dessa på scorekortet.

För mer information om deltävlingen gå in på herrgolfens sida.

Resultaten från deltävlingen:
Golftävling 18hål:

Placering Namn SHCP Resultat
1. Janek Edin 8 68
2. Kimmo Hietanen 16 69
3. Michael Bäckman 4 71 SHCP

SISU Aktivitet:

Deltävlingens SISU aktivitet var att räkna antal fairwayträffar:

Skribent: Håkan Dahl

FÖRMÅNLIGT ERBJUDANDE:

Köp paket med greenfee + lunch på Arboga GK,  Torshälla GK och Fullerö GK Välj själv när du spelar under säsongen 2019.