Om Golfhallen

Välkommen till Arbogas Golfhall

Tänk på att ni har med er skor för inomhusbruk och det finns fika, läsk m.m att köpa.
/Peter Thelin, Pro

Spela i simulator eller träna sving och puttning

Sports coach är en golfsimulator som man spelar på upp till 4 personer samtidigt. Du har 160 banor att välja på, bla Kingsbarns, Pebble Beach, St Andrews old course, Barsebäck m.m. Du slår alla slag från driver till putt. Du kan träna på chip, pitch, puttning och bunkerslag. Är man själv och spelar 18 hål tar det 1 timme, är man 2 personer tar det 2 timmar, 3 personer tar 3 timmar osv.
www.sports-coach.com

Skytrak är en golfsimulator som lämpar sig för träning. Du tränar på wedgarna i target practice, mäter slaglängd i bag mapping, du får alla siffror du behöver såsom ball speed, club speed,  launch angle, side spin, back spin, höjd, längd m.m.
www.skytrakgolf.com

Dr putt puttningssimulator man kan spela upp till 4 spelare och spela 6, 9 eller 18 hål. Spela närmast pinnen tävling med olika avstånd och lutningar.  Väldigt realistisk grafisk återgivning av alla slag. Välj mellan 11 olika greenhastigheter, från ”rya-matta” till över 13 på stimpen.
www. golfsimulatorer.se

Hole More Putts Tablet är ett analysredskap för puttning som mäter de 5 viktigaste parametrarna i puttning: face angle, impact, path, speed och attack angle. www.holemoreputts.com

Rangeträning mot nät. Jobba med svingen och slå mot nät. Tillgängliga träningsredskap är Smash bag, golf in sync, helkroppsspegel och DigitalSwing Mirror som är ett kamerasystem som visar din sving från valfri vinkel.
www.liveviewgolf.com/

Putting green. Där kan du träna på bollstart, teknik och grunder. Tillgängliga träningsredskap är puttspegel, puttlaser, plantränare m.m.

Uppdaterad: 11 APR 2018 09:55 Skribent: Lennart Balgård

Fullbetalande medlemmar i Arboga GK spelar fritt också på Torshälla GK och Fullerö GK och för halv greenfee på Köpings GK när alla banorna har öppna sommargreener