Om Golfhallen

Spela i simulator eller träna sving och puttning

För spel och träning bokar man tid via https://www.bokamera.se/ArbogaGK eller via appen Bokamera som finns i Appstore eller Google Play.
För sista minuten bokningar ringer ni Peter på 0708/584138

Sport coach. Är en golfsimulator som man spelar på upp till 4 personer samtidigt, du har 160 banor att välja på bla Kingsbarns, Pebble Beach, Doral blue monster, Barsebäck m.m. och du slår alla slag från driver till putt, du kan träna på chip, pitch, puttning och bunkerslag är man själv och spelar 18 hål tar det 1 timme, är man 2 personer tar det 2 timmar, 3 personer tar 3 timmar osv.

Skytrak Är en golfsimulator som lämpar sig för träning för en person, du får alla siffror du behöver och kan även träna på target practice osv.

Dr putt puttningssimulator spela upp till 4 spelare och spela 6, 9 eller 18 hål ,Spela närmast pinnen tävling med olika avstånd och lutningar, väldigt realistisk grafisk återgivning av alla slag. Välj mellan 11 olika greenhastigheter, från ”rya-matta” till över 13 på stimpen.

Jobba med svingen och slå mot nät, tillgängliga träningsredskap är Smash bag, golf in sync, helkroppsspegel, m.m.

På putting greenen kan du träna på bollstart, teknik och grunder och tillgängliga redskap är puttspegel, puttlaser, plantränare m.m.

Vi tar alltid av oss uteskorna i hallen och byter till inneskor, golfskor går bra om dom är rena och torra.

Det finns kaffe, läsk, chokladbitar m.m. till försäljning.

Priser:

Golfsimulator Sport Coach
- Vardagar 200kr/tim
- Helgdagar 250 kr/tim

SkyTrak Golfsimulator
- Alla dagar 100kr/tim

Puttsimulator
- Alla dagar 100kr/tim

Svingträning mot nät och puttning
- Alla dagar, 60kr/tim

Nu är det 50% rabatt på ovanstående priser om du bokar tider måndagar - onsdagar kl 8-12!

/Peter Thelin, Pro

Uppdaterad: 11 APR 2018 09:55

HEMSIDAN:

SERIESPEL:

BLOGGAR:

BOKNINGSINFO:

KLUBBSAMARBETEN:

Fullbetalande medlemmar i
Arboga GK spelar gratis på
TORSHÄLLA GK
och på
FULLERÖ GK