Örebroserier

Örebroserier 2019

Medlemmar i Arboga GK kan delta i flera lagserier och individuella serier som arrangeras av Örebro Läns Golfförbund (ÖLGF).

Dam-6:an

Ansvarig:

Ylva Martinsson

Nyckelhålet

Länk till tävlingsinfo

Nyckelhålet är en partävling, öppen för damer i klubbar/anläggningar inom ÖLGF samt Arboga GK. Tävlingen arrangeras i samarbete med Nyckelfonden och en stor del av tävlingsavgiften går till forskning via Nyckelfonden. Tävlingen spelas med klubbkval vid två tillfällen på varje klubb/anläggning inom ÖLGF och Arboga GK och en distriktsfinal.

Arbogas klubbkval 2019: 15/6 och 26/6 anmälan i GIT

Tävlingsansvarig: Damkommittén

Ladies Trophy,  Arboga vann 2018!

Matchspelsserie.

Ansvarig:

Katarina Hjortgren

Distriktsserien,  Arboga vann 2018!

Länk till tävlingsinfo

Distriktsserien är en matchspelstävling för mixade lag. I första hand deltar Damer 50+ och Herrar 55+. Om man inte får ihop fullt lag är även yngre seniorer välkomna, åldersgräns 22 år.

Lagledare: Anki Andersson, This is a mailto link

och Bo Reinholdsson, This is a mailto link
Lagledarna är utsedda av Veteransektionen

Oktobertouren

Länk till tävlingsinfo

Oktobertouren är en individuell slagspelstävling som spelas under september och oktober på de flesta banorna i Örebrro Län + Arboga GK. Spelas med A- B- och C-klasser. Touren omfattar 12 tävlingar. De 8 bästa tävlingarna räknas.

Individuell anmälan. Samåk gärna. Klasserna har dock olika speldagar vilket gör samåkning svårare.

Uppdaterad: 08 FEB 2019 17:10 Skribent: Lennart Balgård

Fullbetalande medlemmar i Arboga GK spelar fritt också på Torshälla GK och Fullerö GK och för halv greenfee på Köpings GK när alla banorna har öppna sommargreener