Golfhäftet

Köp Golfhäftet av Arboga GK!

Arboga GK är återförsäljare av Golfhäftet och tillägget Golfhäftet PLUS. Golfhäftet kostar 495 kr, Golfhäftet PLUS kostar 199 kr.
Handla i klubbens reception (inte på nätet...) så får klubben en slant för varje sålt Golfhäfte.

Som innehavare av Golfhäftet kan du spela en gång till halv greenfee på 950 olika golfbanor i Sverige och 12 andra länder.
Med Golfhäftet PLUS kan du dessutom spela många av banorna flera gånger till halv greenfee.
Banorna kan ha olika tider när Golfhäftet respektive Golfhäftet PLUS gäller.

Redan efter två greenfeerundor har du sparat in vad Golfhäftet kostar och därefter tjänar du mer, ju mer du spelar.

För gästspel på Arboga GK gäller Golfhäftet en gång för spel på helgfri måndag - fredag, utom under golfveckan, vecka 28.
Med tillägget Golfhäftet PLUS gäller det dessutom obegränsat antal gånger för spel på helgfria måndagar.

Uppdaterad: 16 NOV 2018 16:39 Skribent: Lennart Balgård

BLOGGAR, INSTA, FB:

KLUBBSAMARBETEN:

Fullbetalande medlemmar i
Arboga GK spelar gratis på
TORSHÄLLA GK
och på
FULLERÖ GK
och för halv greenfee på
KÖPINGS GK
när banorna har öppna sommargreener.

VÅRA HUVUDSPONSORER:

Bli föreningsfadder: