Om att boka tid

Bokningsinformation

Du kan boka starttider för hela säsongen men med högst 5 tider samtidig (2 helg, 3 vardag). Vid bokning skall samtliga spelares golf-id uppges.

Bokningsalternativ:

• Gå till sidan "Bokningsläge" och klicka på önskad tid, så öppnas inloggningssidan för "Min Golf" där du bokar tiden.
  • Boka genom att direkt logga in på "Min golf
  • Boka på telefon, 0589 - 701 00 val 1
  • Boka vid besök i receptionen
  • Boka med app i mobilen/plattan/datorn

GLÖMT AVBOKA?

Det blir tyvärr allt vanligare att man inte avbokar sin tid eller att det sker väldigt sent. Dessutom kommer ofta färre spelare än vad man bokat för. Detta gäller både medlemmar som gäster. Därför är vi tyvärr nödgade att fakturera en avgift för utebliven tid/spelare.

Avbokning av starttid helger och röda dagar skall ske senast 24 timmar i förväg. Den som inte avbokar debiteras en ”no Show” avgift på 200 kr. För att slippa avgiften krävs incheckning i receptionen. Den som går ut innan receptionen öppnar på morgonen måste komma in för registrering senast direkt efter avslutat spel.

För bokad fyrboll gäller alla dagar att den som inte registrerar sig enligt ovan debiteras en ”no show” avgift med 200 kr. Byte av spelare i bollen är tillåtet och den som är ersatt slipper ”no show” avgift.

Oförutsedda händelser och sjukdom respekteras som giltig anledning att ej komma till spel. Detsamma gäller ihållande dåligt väder och/eller åska. Kontakta alltid receptionen och meddela att du uteblir..

TJUVSPEL

Ertappas spelande gäst på Arboga Golfklubb utan att innan ronden erlagt greenfeeavgift debiteras han/hon dubbel greenfeeavgift och rapport skrivs till hemmaklubb och förbund.

Uppdaterad: 09 APR 2019 20:29 Skribent: Lennart Balgård

Fullbetalande medlemmar i Arboga GK spelar fritt också på Torshälla GK och Fullerö GK och för halv greenfee på Köpings GK när alla banorna har öppna sommargreener