Om spelrättsbevis

Vad är ett spelrättsbevis?

I vardagligt tal pratar golfare om att köpa en spelrätt när man köper ett spelrättsbevis. Det kan skapa förvirring eftersom man kan ha "rätt att spela" utan att inneha ett spelrättsbevis (det gäller t ex medlem som är < 26 år).

På sidan Årsavgifter ser du vilka medlemskategorier som kräver spelrättsbevis.

Spelrättsbeviset köper du en gång och behåller sedan så länge du är medlem i klubben. Om du avslutar ditt medlemskap säljer du själv spelrättsbeviset till en ny medlem eller till en medlem som blir 26 år.

Det finns två sätt att köpa  en spelrätt:

1. Köpa från tidigare medlem
Priset för spelrättsbeviset är då en överenskommelse mellan köparen och säljaren.

2. Köpa från klubben
Priset för spelrätten är då 2000kr.

På vår sida Köp&Sälj Spelrätt finns en aktuell lista med spelrätter som är till salu.

Kontakta kansliet 0589-70100 val 1 eller This is a mailto link så hjälper vi dig med det formella.

Dokument om Spelrätter:

* Arboga GK bestämmelser för spelrättsbevis

* Blankett för överlåtelse av spelrättsbevis

* Blankett för upplåtelse (uthyrning) av spelrättsbevis

Uppdaterad: 19 MAR 2018 13:45 Skribent: Lennart Balgård

FÖRMÅNLIGT ERBJUDANDE:

Köp paket med greenfee + lunch på Arboga GK,  Torshälla GK och Fullerö GK Välj själv när du spelar under säsongen 2019.