Banguide & Scorekort

Välkommen till Arboga Golfklubbs 18-hålsbana!

Banan heter också Haketorp som var namnet på den bondgård vars mark och byggnader har blivit vår bana.

Banan är en kuperad park- och skogsbana med intressanta utmaningar. Den är en toppenfin familjevänlig anläggning som är ritad av Sune Linde. Den invigdes hösten 1990.

Hål 1-9 har mest parkkaraktär medan hål 10-18 ligger mer inbäddade i skogen.  Vid 10:ans tee finns en kiosk som är öppen under sommarsäsongen.

Klicka här för att se Banguide från LiveCaddie.

Om du inte automatiskt ser Fly-Over visning så klicka någonstans på den tomma ytan ovanför raden med hål-rutorna 1 - 18.

Scorekort:

Uppdaterad: 04 JAN 2018 10:25 Skribent: Lennart Balgård

FÖRMÅNLIGT ERBJUDANDE:

Köp paket med greenfee + lunch på Arboga GK,  Torshälla GK och Fullerö GK Välj själv när du spelar under säsongen 2019.